Admen direct print

Admen Direct Print is de combinatie van twee unieke toepassingen, Admen fotomarketing en Admen Video.
De toegevoegde waarde van Admen Direct Print is dat u niet alleen uw doelgroep bereikt via de foto als reclamedrager maar ook met het lcd-scherm als eye catcher waarop u uw reclameboodschap kunt afspelen. Tevens kunt u met het lcd-scherm de aandacht trekken voor de foto-actie.


fotomarketing

Het unieke aan Admen Direct Print is dat de fotograaf een foto neemt en deze direct op het lcd-scherm verschijnt EN daarnaast de foto ter plekke automatisch wordt uitgeprint. We zijn dus niet afhankelijk van een stopcontact en kunnen op elk gewenste locaties uw foto's uitprinten.

fotomarketing

Nieuw: GSM-bluetooth fotomarketing

Een variant op de standaard fotomarketing is "bluetooth fotomarketing". Bij deze toepassing maken wij zelf geen foto's maar printen wij de foto's die de consument zelf met haar GSM heeft gemaakt. Dit betekent dat we zeer persoonlijke foto's uitprinten waardoor de foto met uw logo lang bewaard blijft. Tegenwoordig bezit bijna iedereen een GSM met fotocamera en bluetooth verbinding. Dit in combinatie met de techniek van Admen wordt het mogelijk om op elk evenement deze persoonlijke foto's op locatie uit te printen. Dit betekent dat er op elk evenement niet 1 fotograaf aanwezig is maar net zoveel als dat er bezoekers zijn.

fotomarketing


De consument krijgt de foto van 10 bij 15cm, voorzien van uw logo, direct uitgeprint mee. Tevens is het mogelijk om de foto ter plekke te voorzien van een persoonlijke tekst. Dat is leuk als je de foto aan je vriend of vriendin wilt geven of als ansichtkaart wilt versturen.

Voor een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen.