Admen Games


Nederlanders zijn dol op spelletjes en zeker als ze daar ook nog wat mee kunnen winnen. Door het spelletje is uw doelgroep actief bezig met uw logo/product waardoor deze de volledige aandacht krijgt en langer "blijft hangen". Admen Games is vooral inzetbaar bij beurzen of evenementen.

Admen Fruitmachine


Bespeel de Fruitmachine van Admen en win mooie prijzen. Met de Admen Fruitmachine is uw doelgroep interactief bezig met uw logo. Het doel van het spel is om drie dezelfde symbolen naast elkaar te krijgen. Deze symbolen kunnen door de opdrachtgever zelf uitgekozen worden.
beurspromotie
beurspromotie Bijvoorbeeld een logo of afbeelding van een product. Als de speler drie dezelfde symbolen naast elkaar heeft, kan er een prijs gewonnen worden. Wanneer en hoevaak de prijs valt, is vooraf in te stellen. Tevens kan de layout van de fruitmachine volledig in de huisstijl van de opdrachtgever worden ontworpen.

Admen overige spelletjes


Admen ontwerpt/programmeert zelf haar game software waardoor we in staat zijn om bijna elk gewenst spelletje aan te bieden. Een voorbeeld hiervan is de "schuifpuzzel". Als afbeelding kan uw logo gebruikt worden waardoor de doelgroep erg actief bezig is met uw logo.

Heeft u een leuk idee voor een spelletje laat het ons dan weten. Let er wel op dat het spel zeer eenvoudig en snel te bespelen moet zijn.