Admen Touch Screen


Admen Touch Screen is de nieuwste toepassing van Admen. Het combineert op een unieke manier visualiteit met interactiviteit. De interactiviteit van uw doelgroep met de Admen is essentieel om uw merk/product onder de aandacht te brengen. Waar voorheen nog een muis of toetsenbord nodig was, kan nu alles via het LCD scherm aangeklikt worden. Hierdoor zijn er veel meer mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken bij winkelcentra, beurzen en/of evenementen.
beurspromotie
beurspromotie

De mogelijkheden


In tegenstelling tot bij het afspelen van een filmpje bepaalt de doelgroep bij Admen Touch Screen wat zij wil zien. De Admen wordt dus veel effectiever ingezet en wordt uiterst "klantgericht". Zo kan er eenvoudig gezocht worden in een assortiment, vacature-aanbod of andere database. Het afnemen van een enquete wordt kinderspel en zouden er ook bestellingen uitgevoerd kunnen worden.
Naast deze mogelijkheden zijn er nog talloze andere toepassingen waarbij u Admen Touch Screen kan inzetten. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.