Admen Video


Het belangrijkste aspect van uw promotiecampagne is dat uw advertentie opvalt bij een vooraf gekozen doelgroep. Bij Admen is dit optimaal van toepassing. Want niemand zal de Admen ongezien voorbijlopen en bovendien bepaalt u zelf waar ze gaan lopen zodat u zeker de juiste doelgroep bereikt.

Promotieteam


Admen is een origineel en doeltreffend middel voor diverse promotieteams. Alleen een paar meisjes/jongens die flyers uitdelen is tegenwoordig niet meer genoeg om de aandacht van het publiek te trekken.
beurspromotie
beurspromotie De meest gebruikte toepassing is de Admen video/commercial. Hierbij wordt er een filmpje of Power Point Presentatie getoond. Het is een zeer geschikte manier om de aandacht van het publiek te verkrijgen en uw logo en/of product te communiceren.
Het filmpje dient bij elke seconde in n oogopslag duidelijk te maken waar het over gaat. En lang verhaal vertellen waarbij op het eind pas duidelijk is waar het over gaat, is totaal niet effectief. Het filmpje dient het liefst rond de 10 a 15 seconden te zijn.
Naast het tonen van een commercial is het zeker zo belangrijk om de doelgroep actief te benaderen. Dan volgt het werkelijk verkoopgesprek. De Admen heeft dan gediend als aandachtstrekker en kan vervolgens tijdens het gesprek dienen als visuele ondersteuning.